irewesley Çocuk yardım parası çeken oldu mu aranızda çocuğum 4 aylık olacak ilk çocuğum uygulamada onaylandı yazıyor ama bankaya gittiğimde para yatmamış dediler. Sık sık gidip kontrol de edemiyorum ne yapmam gerek yayıp yatmadığını öğrenmek için
hazelvemeyra irewesley aile ve sosyal güv bakanlığını arayın sizin oradakini onaylandı ama bankaya gittim yatmamış dediler diyin. Onlar sizi yönlendirir ben 2 aydır alıyorum 2. Bebeğim benim de 4 buçuk aylık. Ayın 27- 28 inde yatıyormuş paralar onuda sordum geçtiğimiz Salı günü çektim bende 2. Yi.
hazelvemeyra irewesley onaylanma tarihi ne zaman diyo yeni onaylandıysa bu ayın sonunda çekebilirsiniz sanırım
mavislerinannesi0 irewesley İlk öğretmenim ailem uygulamasını indirip takip edebilirsiniz 19 haziran da doğum yaptım 4 5 gun sonra başvuru yapmıştım onaylanmış bu ayın 31inde yatacağı yaziyor uygulamada
AtesPerisi İlk öğretmenim ailem uygulaması var onu indirin ordan takip edin ben öyle yaptım paranın yatacağı tarih ve miktarı orda yazıyor
hulyaakhan Nereye yatıyor yani hangi banka benim de 31 temmuz yatacak diyor ama nereye yatacak bilmiyorum
irewesley mavislerinannesi0 Uygulamayı indirdim ama paranın ne zaman yatacağını nerede yazıyor baktım ama bulamadım
gizemayseinci 5 haziranda doğum yaptım, 16 haziranda başvuru yapmama rağmen hala inceleme bekliyor diyor. Başına gelen var mı ?
esay22 gizemayseinci 25 mayısta doğum yaptım 24 haziranda başvuru yaptım hala inceleme de diyo 4. Cocuğum bende anlamadim