beybimmm Evde spor yaparak sıkılaşan var mı? Kilo vermek istemiyorum çünkü hamilelik boyunca çok kilo aldım doğumdan sonra da çok kilo verdim ama vücudumun sıkılaşması lazım. Evde spor yaparak sıkılaşmak mümkün mü
aylaa26 beybimmm dumbel pilates lastikleri vs kullanarak kas kütlenizi artırıp sıkılaşabilirsiniz ağırlıkla spor yapın yoksa normal olarak kısa sürede sıkılaşamazsınız
beybimmm @aylaa26 teşekkür ederim evet ağırlıklarla vs. kas kütlesini arttırmak gerekiyor ama spor salonundaki aletler gibi sıkılaşmaya yardımcı olur mu bilemedim spor salonunda bile sıkılaşmak zaman alıyorken evde 2 kat zaman alacak böyle düşündükçe hiç başlamak istemiyorum 🥲
aylaa26 beybimmm başlarsanız bir şekilde yol alırsınız bence imkanınız varsa aletli pilatese gidin yoksada evde ağırlık çalısarak yapın hızlı etki almasanız bile genede faydası olur istikrarla
beybimmm @aylaa26 şuan bebekle zor gibi bu yüzden evde başlamayı düşünüyorum inşallah etkisini görürüm 😊
dmk34 beybimmm inşallah♥️ ben çok faydasını gördüm. Ancak ciddi bir efor istiyor. Beslenme ve spor konusunda taviz vermemek lazım. Ben de eski fiziğime dönmek istiyorum ancak bebekle o gücü kendimde bulamıyorum henüz