zehraaydn Kızlar 1 ay önce oğlumun sol yumurtalığı yukarıda olduğunu öğrendik ameliyat olması gerekiyor siz diğer anneler de böyle bir durumla karşılaştınız mı bizi nasıl bir süreç bekliyor
EzgiFatihKerem zehraaydn merhaba kaç aylık oğlunuz ne için ediyorlar küçülme ni var ya da hiç mi inmiyor benim oğlumunda ikisinde de utabgaç testis var bi gelip bi gidiyorlar çoğunlukla yukardalar takipliyiz ama 3.5 yaşında
Angel0507 zehraaydn benim oğlumda iki yumurtası yukardaydi ayreten kaşık fidigi ameliyati oldu ikisini bir ilk biraz zorlandık ameliyatttan 4 5 saat sonra hicbirsey kalmadı normal hayatta yaptıklarına geri döndü korkmayın kolay bir ameliyat
zehraaydn EzgiFatihKerem oğlum 2,5 yaşında bir yumurtalığı yukarıda inip çıkıyor ameliyatla yumurtalığı kesenin içine koyup sabitlemeleri lazım çünkü yumurtalık görev yapmadığı için ilerde kötü sebeblere yol açar
zehraaydn Angel0507 inşallah Rabbim yardımcımız olsun sünneti de aradan çıkarmak istiyorum bir sıkınıtı olmasa inşallah iki kere narkoz almasını istemiyorum
EzgiFatihKerem zehraaydn bizimde öğle ama bize takip önerdiler 5 yaşını bulabilir demişlerdi tekrar başka doktora götüreyim geçmiş olsun arkadaşımın oğlu olmuştu basit bi ameliyat yürüyerek çıkabiliyor çocuk