ilknrysmn
alitahamoms
Bugün labioplasti ameliyatımdan tam 1 hafta geçti ve bugün dışarı çıkıp biraz yürüyüş bile yaptım. İlk gün işlem sonrası anesteziden uyanınca bir yanma ile uyandım tabiki acıyordu ama sondadan nefret ediyorum sonda acısını daha çok hissediyordum. 5 saat sonra sondayı çıkardılar ilk yemeği de 6 saat sonra çorba içerek yedim ve yürüttüler. Sonrasında tuvalete gittim hafif bir yanma ile idrarımı da yaptım. Kurularken pıt pıt dokundurabiliyosunuz peçeteyi yani acı yok gibi ama yanma var o bölgede diyebilirim. Sonra 1 gün hastanede kaldım ve ertesi sabah taburcu edildim. Gecesinde gayet toparlamıştım zaten her gelen hemşireye çok iyiyim diyordum. Eve geldikten sonra da duşumu da ayaktan aldım. Acısı yalnızca ilk gün ya da ilk iki gün sürdü diyebilirim. Bu arada görüntüden aşıırıı memnunum çok güzel olmuş doktorumun ellerine sağlık bayıldım yani. Ben devlet hastanesinde oldum dudakların birbirine sürtünmesinden dolayı yürürken bile rahatsız ettiğinden ve sürekli tahrişe bağlı enfeksiyon olmaktan dolayı. Şunu da söyleyeyim ilk 3 gün buz uygulaması yapıyoruz saat başı 15 dakika ve o yanma acısını buz alıyor tabiki ödem oluyor o ödemleri de indiriyor. 3.günden sonra ödem de kalmamıştı sadece 2 krem vermişti onları sabah akşam sürüp her tuvalet sonrası da güzelce kurulayıp hep kuru tutmanız gerekiyor bölgeyi. Bacaklarınızı açık tutup yürümek ve yatmak da çok iyi geliyor. Benim sürecim çok güzeldi ve hala güzel ilerlemekte💕 İhtiyacı olan herkese öneriyorummm asla ertelemeyin sonuca değiyorr🎈