SeverusSnape Ays1 hastalanmış. Tüm toprağı temizleyin, köklerini kontrol edin ve temizleyin. Yeni bir toprağa dikin. Kötü olan dallarını kesin ki güçlensin. Çok su vermeyin.
dayes Ays1 hasta dalları kesip temizleyin, çok mu su verdiniz? Böcek için de tarçın ben de @CuteBadesMama dan öğrendim aklıma geldikçe hayır dua ediyorum 😅🌸
CuteBadesMama dayes yaa ☺️🙏🏻 aksiliklerde akla gelen “birinin duasını almışız herhalde” düşüncesi bu dualarla ilgili demek ki 🫶🏻 kalplerimiz bir ☺️🌸
ayisit Ays1 böcekleniyorsa toprak kalitesizdir veya çok sulamışsınızdır. Barış çiçeği direkt güneş sevmez çok sıcak sevmez düşük nem sevmez o yüzden de böyle olmuştur. Yerini de sevmemiş olabilir. Çok fazla sulama yapmamalı toprağını nemli tutmalısınız.
KuzeyinAnnesi03 Ays1 öncelikle saksı artık küçük geliyor ve kumunu değiştirmeniz lazım çok su vermeyin
guneskizi_ Ays1 ya çok su vermişsindir ya da toprağı eskidir toprak ve saksı değişimi yapmalı saksıyı değiştirdikten sonra şekerli su ver kendine gelir
Alparslanmom__ Ays1 toprağa tarçın serpin bir de güneş çok görüyorsa ondan oluyo sanırım benimde böyle oluyor güneşe maruz kalıyo diye düşünüyorum. Çok severim bitkileri mümkün olduğunca gözüm gibi bakıyorum onlara da böceklenmeye tarçın iyi gelecektir