selviaydmr Bebeğim 10 aylık ve su çiçeği oldu bu kadar erken olan var mı ne yapılır nasıl atlatılır çabucak
simseklivekalpli selviaydmr doktora gittiniz mi, zaditen vermişti bize doktor onu kullandık kasimasin dikkat edin, başka kardeş varsa onlara da bulaşıyor
maygirl selviaydmr Gecmis olsun.Kullanicak ilacı doktr vermistr zaten size.Kaşımasima musade etmeyin.Birde günese sakım çıkarmayın.Odanızı serin tutun.Ben 25 yasinda çıkardım..Havuza grmistim su çiçegi çıkaran cocuk girmiş ogun. ordan kapmıştım.Birinden kapmışta olablir.Ama surec normal..
selviaydmr simseklivekalpli gittik ama sadece calpol verdi ateş olursa kullanalım diye onun dışında bir de augmentin boğaz enfeksiyonu varmış diye verdi başka bişey vermedi
simseklivekalpli selviaydmr 14 aylık falandı o dönem, sabah akşam yarı ölçek zaditen kullandık biz 1 hafta
selviaydmr 1 yaşında bile değil bebeğim umarım çabucak atlatırız endişeleniyorum ağzında bile çıktı emmiyor artık ek gıdayı reddediyordu zaten ama meme reddi de başladı çok huzursuz