minikmucizemm19 berna52 evet vücuttan atılma olasılığınız da var 2019 dan beri yasıyorum bu hpv İle negatife döndüğü de olmuştu
minikmucizemm19 _Hera her zaman esten belırtı vermeyebiliyor benım ole oldu bende İlk ogrendıgımde esımde bırsey yoktu sanş eserı siğille ogrenmıstım hatta doktorum cok sinsi bır sey ama sende sıgille belirtı vermıs bu bızım ıcın cok ıyı demıstı
minikmucizemm19 Deletedmom_289 çok geçmiş olsun bende 2019 dan beri siğille ogrenmıstım sonra kremleri sığiller gıttı arada tabı tekrarlıyor ama ben 6 ayda 1 smear veriyordum sonuca gore doktor degerlendırıyordu en son 2 kere ust uste negatif gelmıstı
Deletedmom_289 minikmucizemm19 aynısı bende de oldu bende hamile iken çıkmıltı sonra hpv pozitif geldi dedi doktor direk aşı dedi ben aşı oldum sonra negatif oldu 1 yıldır da gitmiyorum ama bende halen siğiller var bir kayıp oluyor bir çıkıyor
Durumomsmrv Balbocek2020 Bursa’da hangi doktoru önerirsiniz benim sivilce şikayeti ile kadın doğuma gittim Hpv den şüphelendi
Balbocek2020 Durumomsmrv şehir hastanesi sakine rahimli ocakoğlu kendisi tüp bebek ve k.doğum uzmanı ilgili işini iyi yapan bir doktor isterseniz bi randevu alıp deneyebilirsiniz