edizzz2004 Oğlum 9 aylık yaklaşık 7.5 ayından beri her yere tutunup kalkıp geziyor ama daha tek başına yüreyemiyor normalmi yürümemesi
ayazz512 edizzz2004 peki kaç aylıkken emeklemeye başladı 5 buçuk aylık kendini yüz üstü çevirip ileri doğru atmaya çalışıyor
amazontuba edizzz2004 10 aylıktan beri sıralıyo elinden tutunca yürüyor ama kendi başına henüz yürümüyo (13 aylık)
momas edizzz2004 7.5 aylıktan beri koltukta sıralıyor 11.5 aylık hala yürümüyor tay tay duruyor sadece. Zaten 9 aylıkken yürümesini çokta beklemeyin daha erken
Baldanadam_ edizzz2004 doktorlar 18 aya kadar yürümemesi normal diyor benim oğlum 13 aylık yürümüyor halen
Gokce320 Baldanadam_ benim oğlum da öyle 13 aylık olucak her yere tutunup kalkıyo sıralıyor durduğu yerde durmuyo çok hareketli ama yürümüyo hala hem hevesi yok hemde cesareti yok sanırım
Rengarenk52 edizzz2004 normal 😊 ilk oglum 12 aylik yürüdü ikinci oglum 18 aylik yurudu(gelişim geriliği ile doğdu normal bebeklerden farkliydi) üçüncü kizim ise bilmiyorum suan 4 ay 24 günlük