seyma0661 aysehumeyra94 zamanı var mı bilmiyorum ama 3.ayda sağa sola yüzüstü dönmeye başladık. 4ay 14 günlük olduk bugün de yüz üstünden geri dönmeye başladı. Dönme egzersizleri vs yaptırıyor musunuz?
ayazz512 aysehumeyra94 her bebeğin gelişimi farklıdır biz 3 aylıkken sağ sola dönmeye başladık şuan 5 buçuk aylık olucaz gece gündüz yuz üstü dönüp başımızı kaldırıp etrada bakıyoruz egzersiz yaptir bol bol
ikikizcem aysehumeyra94 her bebegin gelişimi farklı evet ama 3 aydan sonra dönmesi gerekiyor yüzüstü bırakmadınız mi hiç sevmiyor muydu ya da durmayı ondan ogrenmemis olabilir
ebrrr789 aysehumeyra94 kilolu mu bebeğiniz kilolu ise geç döner bol bol egzersiz yaptırın benim kızım 4. Ayın sonunda bı anda dönmeye başladı öncesinde hep sağ sol dönerdi yüz üstünden dönmeyi de 3 aylıkken başlamıştı
ebrrr789 aysehumeyra94 kilolu mu bebeğiniz kilolu ise geç döner bol bol egzersiz yaptırın benim kızım 4. Ayın sonunda bı anda dönmeye başladı öncesinde hep sağ sol dönerdi yüz üstünden dönmeyi de 3 aylıkken başlamıştı