Serenkrglmz Kızlar 4 aylık bebeğime ocean marka kullanıyordum ama bence kabız yaptı sizler içeriği temiz hangi Demir ve d vitamini kullanıyorsunuz
melek456 Serenkrglmz d vitaminini dervit kullanıyorum en temiz içerikli o geldi demiri ferich kullanıyordum ama piyasada olmadığından bu ay ocean aldım kabızlık oldu
seyma0661 melikeeeeeee sideferi kaç cc yada damla kullanıyorsunuz? Bizde 4ay 14 günlüğüz doktor önermişti ama sormayı unuttum. sağlık ocağı 5damla yeter demişti ama ben 5cc veriyorum damlalıkla o da 7-8 damla yapıyor
organikirmik seyma0661 bize kilo başına 1 ile başlattı doktor şu an ne 1 ne 2 orta halli devam ediyoruz her ay artırıyor
gokce21 organikirmik çıkardıktan sonra biraz ılımasını bekliyor musunuz yoksa direkt veriyor musunuz?
organikirmik gokce21 veriyorum ya direkt zaten damla damla verdiğim için rahatsız edeceğini düşünmüyorum
gokce21 organikirmik peki verdikten sonra emzirmek için 1 saat beklenmeli mi? Zaten aç veriyoruz ya, 1 saat de öyle bekleyince bebeğim çok huzursuzlanıyor. Yarım saat yeterli olur mu beklemek için acaba?
organikirmik gokce21 verdikten sonra yarım saat dedi doktorumuz. Eğer dayanamadı ve emzirdin o zaman 1.5 saat sonra ilacı verirsin dedi. Yani yarım saat yeterli ilaçtan sonra 🫶🏿