Doğumdan sonra makat çatlağı oluştu buradan yazdım neler yapabilirim diye artık tuvalete gitmek ızdırap oluyordu ne yapsam işe yaramadı kremler falan sanki cam parçaları çıkarıyordum kendimde çözümler ürettim çok şükür 10 gündür rahatım aynı durumu yaşayanlara belki iyi gelir diye yaptıklarımı söylemek istedim Instagramda misvak hatun diye sayfa var udimmacunu sipasir verdim kullanıcı yorumlarına güvenerek iyi geldiğini düşünüyorum metabolizmami çalıştirdi günlük tuvalete çıkmamı sağladı ekstra onunla birlikle sabahları uyanır uyanmaz bir bardak ılık su içtim 5-6 adet kuru kayısı çok kuruysa geceden suya koydum aç karnına onu yedim günlük 3 litreye yakın su tüketim ekmeği kestim acı baharat kestim ve tuvaletim geldi an makat içine vazelin sürdüm10 gün boyunca bu şekilde tuvalete çıkmak artık kabus olmaktan çıktı çok şükür bide sürekli kantaron yağı sürüyorum dışkı yumuşak çıktığı için ağrı sızı kanama yaşamıyorum çok şükür belki burdaki annelere de iyi gelir denemizi tavsiye ediyorum inşallah bu dertten kalıcı olarak kurtuluz