menis_21 Oğlum 4 ay 8 günlük iki gecedir dikkatimi çekti bağırsakları gurulduyor sanki akşam oldu birde şimdi yarın doktoru arayıp soracağım ama var mı yaşayan bildiğiniz büyük insan gibi gurulduyor.
Ozlnd menis_21 benim bebeğim de 1 aylık aynı şekilde neden oluyo bilmiyorum ilk fırsatta doktora götüreceğim
Hulik menis_21 aynı sorunu bende 3 aydır yasıyorum üşütüyor zannediyordum her defasındada doktora soruyorum her defasındada gazdan oldugunu soyluyor😊
Dlrbsysvl menis_21 bende sordum doktora gaz ve bağırsakları yerleşiyor diğer organları gibi yerli yerine o yüzden o sesler cıkıyo deid
menis_21 Freud Anladım evet olabilir acaba daha sessiz bir sekilde hep oluyordu da ben mi duymuyordum bayağ sesli bu çünkü 🤔
Bal_1 Alerjiden oluyor benim bebeğimde de vardı biz klaıre labs diye bir probiyotik kullandık geçti şükür
menis_21 Bal_1 Aaa gerçekten mi evet egzamanız var banada yasak süt ve süt ürünleri kontrol altındayız söyleyeyim bakayim doktora ne diyecek geçti mi peki alerjiniz o ilacı kullanınca yoksa bağırsak guruldaması mi ?düzeldi sadece...
Tugceeeee12345 Bal_1 nereden aldınız acaba bu probiyotiği ben baktım internetten hangi biçimini kullandınız toz mu tam ismini yazar msnz rica etsem