sazii1 İki defa mukuslu kaka bir defa da dört adet küçük nokta şeklinde kan vardı nedir sizce 3 aylık anne sütü alıyor
metehannmomm sazii1 inek sütü alerjisi yüksek ihtimalle. Ben aylardır diyet yapıyorum zor bir durum maalesef
202025 metehannmomm hiç arada kaçırdığınız oluyor mu bana da verdi doktor diyet ama illaki gidiyor yani
sazii1 Bugunde kanlı kaka oldu kan testi verdik alerji için bir haftada çıkıyormuş birde kaka verdik ama herhangi bir döküntü yok vucudunda
sazii1 birprensannesi1 makata baktı ama mukusta var ben besinden şüpheleniyorum artık ama bir gün aralıklar kan geldi anlayamadım morelşm çok bozuk gerçekten
birprensannesi1 sazii1 yani makatta sorun yoksa bilmiyorum . Normalde sadece mukus ciddiye alınmıyor alerji konusunda . Huzursuzluk, egzama , gibi başka belirtileri var mı acaba
sazii1 birprensannesi1 hayır egzama yok huzursuzluk yok sadece beslenirken geceleri normal gündüzler ağlıyor onun dışında keyfi iyi
birprensannesi1 sazii1 hayır her kakada kan olmuyormuş . Aşırı gazlıysa gaz için zorlanınca da olabiliyormuş
kanalizzze59 sazii1 karbonhidrat ve tatlı tüketmeyin bolca protein et tavuk balık yumurta tüketin azalacaktır