canan6668 Meri-Mel icim gdiyor valla izledikçe keske elden bisey gelse Allahim yardım etsin yağmur indirsin gökten insaAllah burda yağıyor suan oralara gitsin insaAllah
karpuz_ Meri-Mel az önce Karabük ve Bursa görüntülerini izledim çok kötü çok 😭 cehennem gibi çok korkunç Allah’ım
edaa_06 karpuz_ duydum çok kötü başka şehirlerden acil bir şekilde havadan karadan destek lazım en önemlisi hava desteği
karpuz_ edaa_06 kesinlikle. Geçen yıl da aynı şekilde bir sürü yangın çıktı hala neden yeterli şekilde hava desteğimiz yok anlamış değilim o kadar orman o kadar can yok oldu . Allah’ım yardım etsin inşallah yağmur yağar bir an önce durur.
_Hera Meri-Mel bura çok kötü oldu Karabük. Allah’ım yardım etsinRabbim çok fenayım bugün ne yapacaz ne edecez keşke elimden bir şey gelse
Beyzabuglemehmet Meri-Mel yeşil Bursa da gidiyor Allahım yapanlarında yaptıranlarında belasını versin tez vakitte 😔
Dondurmalikahve Meri-Mel Allahım sen ne yapacağını bilirsin kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin. Soyup soğana çevirdiler ülkeyi, barış diye bir zımbırtı binlerde vatan evladını sevdiklerinden ayıran yeryüzünün en o.cocuklarindan biri ile hemde…
Meri-Mel barbiee_ İyi idim bugün bu haberler ile o günü yaşıyorum sanki insAllah iyi olacağız elhamdülillah her halimize sen nasılsın canım sana attığım en son özel mesajı görmedin