rachelgreen_ MevaninAnnesi34 Hatırladıklarım İlk gülümseme 45 gün dolaylarında 😂 Karın üstü dönme 4. Ay Diş çıkarma 7. Ayın sonu Desteksiz oturma 7.aydı sanırım Emekleme 7.ayın sonu İlk kelimesi anne 6-7 ay gibi bi ağzından çıkmıştı😂 Ek gıda 5.ay
perla_ MevaninAnnesi34 ilk gülme 2 aylık Başını tam dik tutmak 3 aylık Seslere tepki 2 aylık İlk kahkaha sı 3 aylık Yan dönme 3 aylık Birisi geçince kafasını döndürme 3 aylık Kız tabi yanlış hatırlamıyorsam 😂😂😂
serendipity16 MevaninAnnesi34 helal olsun hepsini not eden varmış herhalde benim aklıma gelmedi belli şeyleri hatırlıyorum sadece 😀 Dönme 4. Ay İlk diş 7. Ay İlk kelimeler 8. Ay Ek gıda 6. Ay Emekleme 9. Ay Yürüme 13. Ay
tospikannesi_ bir_49 yok kız bizimkini saatin geldi diye uyarmasan yemin ederim gece 3-4 e kadar rahat oturur🤣🤣
Sensen20 MevaninAnnesi34 ilk gulumseme 40i çıkınca İlk kez dönmesi 3.ay Ek gıda 5. Ay Desteksiz oturma 7. ay İlk adım 9.ay (emeklemedi) Dış çıkarma 8.ay İlk kelimesi baba 10.ay İlk anne demesi 21.ay🩷
bossmomm Ayy bakıyorumda hep ilk kelime babaymış😂😂 ba ba diyorlar kolay diye bizde baba siye anlıyoruz 😂 bakalım benim bebek ne dicek henüz 3 buçuk aylık