denimomy happygirl8_ ben de şurada bekliyim acaba biberiye suyunu deneyen var mı gerçekten işe yarıyor mu
seleno happygirl8_ bana biotin iyi geliyor . Hapını kullanıyorum solgar markasının evet biraz pahalı ama bana çok iyi geldi düzenli kullanmak gerekiyor tabi. Ama öncesinde kan tahlili yaptır demir vb eksikliğin varsa ona göre ilaç kullanıp geçebilir bu sürecin
merrv26 happygirl8_ benim genelde şampuan kaynaklı yada stres kaynaklı dökülme oluyor o yüzden artık çözdüm sırrı başka içerikte şampuanlar deneyebilirsin bide değerlerine baktır bakalım
denzesmer happygirl8_ kesin çözüm önereyim sana bende işe yaradı benimde saçlarım çok döküldü eczaneden birkaç ürün alıp haftada bir düzenli olarak zeytinyağına kırıp kullandım
seleno kucumsu daha çok demir eksikliğinden oluyor dökülme. Ama streste etken tabi ben biotin kullanıyorum demir eksikliğim olmadığı için bana iyi geliyor
kucumsu seleno demir eksikliği de sebep olabilir tabi. Benim demir değerimde problem yoktu, d vitaminim yok denecek kadar azalmıştı ve oluk oluk saçım dökülüyordu. Herkesin tecrübesi farklı :)
iscam Gece Yatmadan Çok Az Saç Diplerinize Zeytinyağı Sürün , Hem saçı besler Hem dökülmesini azaltır
seleno kucumsu evet canım tabiki D vitamini eksikliği de dökülmeye sebep haklısın ama en iyisi tahlil yaptırmak ona göre ilaçla çözüm bulunuyor
denzesmer happygirl8_ kusura bakmayın şimdi gördüm berniks evigen bepanthen ve c vitamini kapsül bunun adını hatırlayamadım zeytinyağına döküp saçlarıma sürdüm sonuçlar gerçekten iyi saçlarımın önde her iki yanda boşluklar sanki dökülmeler aşırı olunca şimdi bebek saçlarım çıkmış dökülmeler azaldı tavsiye ederim ama saçınızda çok bekletmeyin en fazla 2 saat