uykusuzanne__ Evet hanımlar akşama ne yemek var Benim menü yoğurtlu makarna fırında tavuk roka salatası 💁🏼♀️
Mariposa uykusuzanne__ bizde de cubuk makarna ve citir tavuk var. Sor ki 50 derece sicakta yemek yapma istegin var mi? Ama tursuhan icin rizzik zamani el mecbur
siladgnchdr uykusuzanne__ mercimekli bulgur pilavı cekti canımm fena onu yaptım yanına salata turşu falann kızıma da şehriye yapacağım kıymalı afiyet olsun aşkım
uykusuzanne__ Mariposa afiyet olsun olsun canım menü çok güzel havalar sıcak olduğu zaman hiç bir şey yenmiyorda yapmakta istemiyorsun burası çok şükür bir haftadır soğuk bugün biraz güneşli sadece🤣🩷
Mariposa uykusuzanne__ Allah bize yardim etsin 🤲 normal sicak degil bi yerlerde gunahkarlari yakıyorlar sanirim baska aciklamasi olamaz
uykusuzanne__ Mariposa evet gerçekten çok haklısın baya sıcak oluyor ve banyo yapıyorsun 5 dk geçmeden aynı🤦🏼♀️
uykusuzanne__ siladgnchdr oh afiyet şifa olsun canım yarasın sana ve bebeğine linama da afiyet şifa olsun 🩷🧿
uykusuzanne__ TuttiFruttii afiyet olsun canım havalar sıcakken hiç bir şey yapmak istemiyor insan🤦🏼♀️
binnur37 uykusuzanne__ Geçen gün yaptığım kıymalı makarnam var yanına salata yaparım tamamdırrrr afiyet olsun bizee