12betul serpiltunc96 Sadece tek meyve sebze karışım bitki ilaç vs hiçbiri zayıflatmaz tabi ki . Ama mesela şeker tüketeciğnizd kefir tüketirsiniz . Ya da öğün yerine koyarsınız . Tok tutar az yerseniz zayıflarsınız tabi . Verilen bütün tarifler insülinü dengelediği için tok tutar ve ani şeker krizlerini kontrolsüz yemek yemeyi baskılar bu sayede zayıflatır
maygirl serpiltunc96 kefir twk basina zayflatmaz yaninda mnik bi meyve ölculu 7 8 adet badem fındk gbi ara ögunlerle idal olur.Ama ozamanda ölcusu 1 cay bardağıdır.Okadr diyet listem oldu kefirin ancak boyle tavsiye ettklerni gördüm.ayrica tok tutanda bsey zaten.Nasil neyle kullandgniz ve az ölcüde tuktmle diyetinize ara öğün vs olur.
Kitsu Kefir tok tutan bir şey ama ne zaman tukettiginiz önemli bir de yağlı sütle yaparsanız zayiflatmaz. Az yağlı sütle yapıp sabah kahvalti veya öğlen atıştırmalıgi niyetine tüketirseniz zayıflatır
arzuapo Kitsu kilo aldıran birşey varmı onu söyleyin doğumdan önce 55 kiloydum 70 ile doğuma girdim şimdi yine 55 oldum sanki hiç çocuk dogurmamisim 1/62 boy 55 kilo az geliyor bana ya şöyle kilo aldıran birşeyler varmı
Kitsu arzuapo hiçbir fikrim yok. Ben bir dönem protein tozu kullanıyordum kilo almak ve beslenmemi düzenlemek için. Ayrıca bir post açarsanız bilen vardır
Gamzelikiz_34 serpiltunc96 ben de kefir içiyorum ama çok içmiyorum Çiya otu kullanıyorum bazen meyveli yapıyorum bazen de ballı su içine koyup da içiyorum hem acıktırmıyor tok tutuyor