minik136_ Boynunda bı tane su toplams suvilce vardı 2 3gune bu şekilde yayıldı akşamları çok kasıyor 
aselkussum minik136_ ya bilemedim üste çıksın isilik gibide değil alerjik gibide değil anlayamadım. Farklı bişey yedimi acaba
beybitolat minik136_ oy yaaa. Geçmiş olsun🙏 pudra iyi gelebilir terletmemeye çalışın süreklide yıkayın 🥰
arzuapo minik136_ görümcemin oğlu aynı böyle oldu doktora götürmüşlerdi ilaç verdiler canım bence bir götür
210624 minik136_ bende mantar için post açmıştım ama 1 kişi baktı onunda bilgisi yokmuş başkada yazan olmadı. Saçma sapan bir post olsa çoktan cevap vermişlerdi
minik136_ @aselkussum ilk gördüğüm gün farklı bişi yemedi herzmn yediklerinden yemişti emzirdigm için pek bişi yemio mememi ısırmıştı emziremedigim için mama alalım dedik gidip mama aldık mama kulandk mama icti acaba mamamı bukdr kötü yaptı.
aselkussum minik136_ olabilir ya bizde geçen mamadan alerji oldu tabi daha farklıydı bizim döküntüler ama her bebekte aynı olmayabilir doktora gtrdunuz mu yazık yavrucak kasiniyodurda
nurella38 Birsey alerji yapmış. Bol bol yıka gün içinde pudra at geçer krem orayı mahveder terleyen bir bölge çünkü
Merrys Bizde de aynı problem oldu. Dermatoloğa gittik, travazol krem verdi. Bunu kullandınız mı acaba?