adar2121_ Merhaba arkadaşlar benim oğlum 2 yaşında ve hala Konuşmuyor sadece söylediği Bi kaç kelime var Baba ,mama, bebe,kalk,gel ,ve kendince bir şeyler söylüyor anlamıyorum ……..
Seevgii adar2121_ her çocuk erken konuşacak diye birşey yok. 5 gün sonra tam 29 aylık olacak oğlum ama iki kelimeyi yan yana koymuyor. Sabit başlı başına tekli kelimeler var hep. Doktorlar normal olduğunu söylüyor. Ben tek çocuk olmasına yoruyorum çevresinde çocuk yok hep tek. Görümcemin 5 yaş oğlu geldi 1 haftada yeni kelimeler öğrendi 1 ay kalsalar başlar konuşmaya diye düşünüyorum bende kendimce
annellmak adar2121_ Benim kızım 2 bucuk yasında konusmaya basladı şuan 5 bucuk yasında hiç susmuyor maşallah ☺️
Linkocan annellmak Merhaba benim kızım da 2.5 yaşına girecek ağustosta. Konuşması çok geride. Acaba sizin durumunuz nasıldı 2.5 yaşından önce neler söyleyebiliyordu? Sanki hiç konuşmayacak gibi hissediyorum ben
adar2121_ @“annellmak” maşallah kızınıza vallahi bilmiyorum tabi izliyor ve yaşıtların güre konuşmadığı için bazı insanlar acaba otizimlimi diyor iceme şüphe giriyor ondan 😟
annellmak Linkocan Bizimde baya geriydi anneyi güzel söyleyebiliyordu geri söylediklerini anlamıyoduk bile abba adde gibi şeyler söylüyodu 2 bucuk yaşından sonra yavas yavas konusmaya basladı artık 🙂 3 yaşında anaokuluna verecektim konuşmuyo diye verememiştim