badesmommy ebruyalcin04 ben inandım herkes konu annem olunca inanmamış muhtemelen ama zaten ben annemle kanlı bıçaklıyım annem gibi değil yani beklerdim zaten
Hep_oyle_olur_zaten badesmommy eşin fal bak diyor o da bakar bakmaz ben bakmam diyor bunlari siz yazmışsınız bu fal baktirmak olmuyor mu
badesmommy Tutaste_ biz aksini mi söylüyoruz burda. Çok kuran okuyorsan aç cin suresini de oku hala postumda dolaşacağına
badesmommy Bir-prens-annesiii cami hocası papaz büyüsü olduğunu domuz yağı sürülen herşeyi o bölgeyi kes akarsuya at gerisini at dedi öyle yaptım sirkeli su iç dedi bende çok bişey yokmuş ama eşime yedirmişler de dualı bir su ve tütsü verdi bir de muska
badesmommy Bir-prens-annesiii cami hocası papaz büyüsü olduğunu domuz yağı sürülen herşeyi o bölgeyi kes akarsuya at gerisini at dedi öyle yaptım sirkeli su iç dedi bende çok bişey yokmuş ama eşime yedirmişler de dualı bir su ve tütsü verdi bir de muska
mlk4680 badesmommy evini sirkeli su ile temizle evine kalem süresi aç sende oku ne büyü ne nazar bir şey kalmaz
Bir-prens-annesiii badesmommy siz emin misiniz ya hocaya gittiğinize çünkü hiçbir cami hocası böyle şeylere inanmayın bol bol dua okuyun Allah’a sığının der her lafınız tutarsız
[silindi] badesmommy dualı bir su ve tütsü verdi bir de muska badesmommy tütsü demişsiniz hanımefendi. Neyse siz bildiğiniz yoldan devam o zaman
[silindi] badesmommy biri kızın iletişim adresini sormuş böyle şeylerle ilgilenmiyor demişsiniz. Böyle şeylerle ilgilenmeyen alelade birinin bu kadar net bir şekilde bunları bilebileceğine inanmıyorum. Büyüye inanırım. Çok güzel fal bakan veya 6. Hissi kuvvetli insanlar da tanıdım ki ben fal falan baktırmam, onlar dahi bu kadar net göremez 😂 ya bu işi ismi lazım değil ben onlara Voldemort diyorum kdödödld onlarla işbirliği içerisinde yapıyor ya da eşiniz size böyle anlatıyor tabiki o arkadaşınız da buna dahil olabilir. Kusura bakmayın siz inanmış olabilirsiniz bu da benim fikrim bu konularda öyle her şeye sazan gibi atlayamıyorum bana inandırıcı gelmedi
hellinn34 Güzel senaryo 😂 Böyle şeylerle ilgilenmeyen, falcı olmayan biri böyle detaylar verecek evinizin içindeki eşyaları ezbere sayacak yok ebesininki 😂 Sizi korku filmi senaristliğine alsınlar.
Bir-prens-annesiii Tutaste_ ben sorduğuna bile inanmıyorum çünkü hiçbir cami hocası veya hoca böyle bir cevap vermez
Bir-prens-annesiii [silindi] kafayı yemiş ya bir insan annesiyle geçinemese annesinden beklese bile gider yine de annesine sorar dünden meraklıymış annesine hırsız damgası vurmaya çok merak ediyorum kayınvalidesi için eşine annen hırsız dese kocası da aynı bu kadın gibi dünden meraklı olup evet annem hırsız der mi yoksa annesini mi savunur