Bu konuyu öğrendiğimden beri ağlıyorum kimselere paylaşamıyorum ne yapıcam ben. Annem dediğim insan bana neler yapmış. Eşim rastgele kahve içince hadi fal bakın diyor arkadaşına arkadaşı da fala bakar bakmaz ben senin falına bakmam diyip atıyor. Sonra eşim sıkıştırınca kız fala bakmadan çatır çatır benim evimi anlatıyor ve donuz yağı sürdüklerini söylüyor. Bizim bir düşüğümüz var sonra uzun süre bebek sahibi olamamıştık hocaya gitmiştik muska yazmışstı çok inanmam açıkcası böyke şeylere ama şuanki bebeğim öyle olmustu meğer çocuk olmasın diye büyü yapmışlar. Eşim her yumurtlama günümde hastaydı ya da bişey engel oluyordu. Eşime hastalık büyüsü yapmışlar. Haftada 3 gün başı ağrır bir yeri apse olur gibi… kız evimdeki eşyalarımı tek tek saymış bazanızı atın demiş biz haftaya taşınıyorduk iyiki taşınıyorsunuz bazayı almayın demiz bir de evi komple toplamıştık sukulenti bir yere sığdıramadım küçücük sukulenti elim bir türlü ona gitmedi kaldıramadım onu. Kız demişki bi çiçek var 3 saksılı sukulent onu da almayın… Şuan tüylerim diken diken ağlıyorum eşinin annesi yapmış bunları demiş eşime.