Denizasya Merhaba, biz Mersin’den yazlık almayı düşünüyoruz. Havuzlu siteler mantıklı geliyor yalnız kullanımı nasıldır, memnun musunuz? Denize giderken hazırlık süreci 2 çocukla düşününce beni yoracak gibi geliyor.
ada00 Denizasya annemler Mersin’de oturuyor Mezitli de havuzlu siteleri denize de yakın, ayrıca annemlerin yine Silifke Susanoğlunda yazlığı var ben Edirne de yaşıyorum yazın gidiyoruz yazlıga bi sıkıntı yaşamadık ama daha çok deniz tercih ediyoruz biz havuzda da sabahtan başlıyor çocuklar ses gürültü çok oluyor ben tercih etmezdim mersinde Deniz varken
456PlayerEsra Denizasya bizim kapalı havuz . Haftanın 2 günü erkekler 2 günü kadınlar 2 günü de karma pazar günleri de havuz bakım günü kapalı oluyor. Bizimki yetişkinlere göre çocuklar 10 yaşın altındakiler için değil . Çocuk havuzu da olsaymış iyi olurmuş
[silindi] Denizasya iyi oluyor çocuklar kafalarına göre hadi ben gittim diyor gidiyorlar takılıyorlar havuzda. Yaş küçükse de siz eşlik ederken şezlonga yatıp gözünüzü ayırmasanız yetiyor çocuk havuzunda olduğu sürece denizden daha güvende oluyor. Canınız çektikçe denize de gidersiniz zaten
Denizasya ada00 öncelikle açıklamanız için çok teşekkür ederim. Hem denize yakın hem de havuzlu düşünüyorum. 2 tane küçük çocuk olunca onların yiyeceği içeceği giyeceği oyuncağı derken göç edermişçesine dışarı çıkıyoruz . Sanki havuz daha anlık olacak gibi geliyor. Biz de Mezitli Tece tarafından bakıyoruz .
Denizasya 456PlayerEsra cevabınız için teşekkür ederim. Bizim baktığımız sitelerde de açık havuz var ve yetişkin için. Çocuk havuzu daha lükse giriyor sanırım
Denizasya [silindi] aradığım yorum ve gerçekleşmesini istediğim olay 😅 ben de böyle olacağını düşünüyorum.