Minikpofuduk Kızlar 12 gunluk bebegim var gözü surekli capaklanıyor sizinde bebişlerde oluyormu normal biseymi yoksa doktora goturmemi gerektirirmi?
Ftmsnny Minikpofuduk bizde de oluyordu 17 günlüğüz. Kaynamış su ve temiz pamuğu ıslatıp içten dışa silin birde temiz bir el ile göz altına hafif masaj yapın. Bizim birkaç güne geçti.
Durdudilerrr Minikpofuduk kullandığınız steril gazlı bezi tek seferde kullanın. Tek hareketle silin ve atın. Bn hata etmsm ebe uyardı
Fyzpyrz Bizdede olmustu 1.5 2 aya yakinda gecmedi.doktor göz damlasi vermisti.onu kullandim ancak oyle gecti.ben herseyi denedim süt cay islak pamuk hicbirsey gecirmedi.bence hemen doktora götürün.damlayi kullandiktan 1 hafta sonra duzeldi gözü.
Xiamei Biz 2 ay 20 günlüğüz. Ne yaparsam yapayım, Malesef hala geçmedi. İki farklı damla kullandık, hafifler gibi oluyor ama geçmiyor 😔 Bazı bebekler doğumda enfeksiyon kapıyorlarmış. Ya bu yüzden yada doğuştan gözyaşı kanalları tıkalı oluyormuş. . Bir yaşından sonra ufak bir operasyonla bu sorun tamamen çözülebiliyormuş. İnşAllah sizin bebeğinizinki en kısa zamanda geçer.
Deletedmom090 Gözyaşı kanalı tıkalı olabilir. Bizimde öyleydi sürekli çapaklanıyordu doktora götürdük en sonunda gözyaşı kanalları tıkalıymış masaj yapıyoruz sürekli. Bence bi gösterin sizde
Deletedmom090 Minikpofuduk gözün burun tarafından başladığı noktadan hafifçe aşağıya kadar çekiyoruz bize öyle gösterdi doktor. Tam anlatamadım galiba internette daha iyi bulursunuz ama yinede bi gidin derim ben