betus52 1 yasındaki kızım ishal kusma ates oldu gecti simdi de büyük kızım ishal kusma 2 gündür ishal gecmiyor bu nasıl birsey salgın mı nedir.hastaneye gidiyoruz serum alıyoruz ishal devam ediyor
Esmabetul betus52 büyük ihtimalle viral enfeksiyon geçiriyorsunuz bizde yaşadık bulaşıcı oluyor antibiyotikle atlattık
caylavyu betus52 çok geçmiş olsun şuan salgın var diyorlar toparlanmak 1 haftayı bulabilir sıvı alımına dikkat edin + probiyotik takviyesi
betus52 Esmabetul doktorda dedi viral dedi cocuk perisan oldu ben neye kosucagımı sasırdım valla.muz seftali yogurt ole sryşer veriyorum
Esmabetul betus52 probiyotik toz vermişti bize o ishali kesti eczaneden alabilirsiniz Yoğurda karıştırıp veriyordum Çok geçmiş olsun
caylavyu betus52 Çok normal yememesi özellikle enf varken anne olarak dayanamıyoruz anlıyorum sizi. Kefir muz karısımı yapabilirsiniz pipetle içmeyi seviyorsa, allah yardımcınız olsun
bucocukac_ betus52 çinko ve probiyotik başladınız mı ? Nar ekşisinin de ishale iyi geldiğini deneyerek öğrendim yerse bir tatlı kaşığı verebilirsiniz