karabuluttt Canım annelerim uyku eğitimi almak istiyorum önerdiğiniz varmı yada alma işe yaramıyor diyenleriniz varmı
ikikizveanneleri karabuluttt ben de şurada bekleyeyim melodi uykuyla anlaşacağım sanırım kızım 6 ay 13 günlük
fatmats karabuluttt ben 9 aylıkken almıştım sürekli memede uyuyan bi bebekti ben çok faydasını gördüm düzen bozulmayınca bebekler cidden uyum sağlıyor düzen bozulunca da nasıl toparlayacağınızı biliyorsunuz şu an 15 aylık kendi kendine 10 dk içinde uyuyor mesela
yila fatmats benim bebeğim de şuan 9 aylık memede uyuyor. Uyuyamazsa ve karnı doyarsa yandık. Başka türlü uyumuyor ve ortalığı yıkıyor. Kimden aldınız eğitimi acaba?
fatmats yila yila ben Hülya hanımdan aldım insta : uykuyolculuğu benimki de aşırı meme düşkünüydü göğsüm açık uyuyordum geceleri 20 kere kalkardık çok şükür düzene alıştık şu an dişleri çıktığı için bir kere ancak uyanıyor
fatmats karabuluttt insta: uykuyolculuğu Hülya hanımdan almıştım memede uyuyan bebeğiniz var ise mutlaka tavsiye ederim büyük rahatlık cidden 🌸