alpis20 Robot süpürge önerisi olan var mı kullanıp memnun kaldıklarınız silmesiyle süpürmesiyle kullanışlı olan
sezeryandogum alpis20 ChatGpt ye sorun benim ki roborock s8 iyi şimdilik fiyat ve beklentinize göre ChatGpt size öneri veriyor
YorgunAmaMutluAnne alpis20 rcv 5 robot süpürgesini kullanıyorum ben memnunum trendyol sayfasından almıştım
altincocuk Bende xiaomi s10t kullanıyorum 2 sene oldu memnunum. Parkeleri ve halıları çok güzel süpürüyor ama fayanslarda bazen pislik bırakabiliyor.
lokumtos alpis20 en iyisi roborock maskası araştırabilirsiniz bütçenize göre uyan modeli alırsınız Q7 kullanıyorum çok memnunum
TuttiFruttii xiaomi s10t kullanıyorum, piyasada bulunan en yüksek pascal bu modelde var. turbo modu diğer modellerde markalarda 5000 pascal iken s10T 8000 pascal gücünde☺️silmesini kullanmıyorum sadece bi paspasla heryerin tozuyla gezmesi bana mantıklı gelmiyor
drystr @alpis20 benim Roborock s8 sonic mopping var beyaz olanı ben çok memnunum güzel temizliyor siliyor iz bırakmıyor tavsiye ederim