semaakbnl Öncelikle çok geçmiş olsun Dert taşım. 33 + 6′da doğum yaptım, Şu an 25 günlük. 16 günlük yoğun bakım sürecimiz oldu. Biliyorum çok zor bir süreç, Ama sabrın sonu selamet Dediklerin de inan çok zor geliyordu bana. Şu an benim sana söylemem de sana zor gelecek biliyorum. Ama geçecek inşallah günler. yoğun bakım sürecinde iken anne sütünü, Biberonla veriyorlardı, Tabi öncesinde refleksi olmadığı için ağzını ince bir hortum vardı, Sonrasında biberona geçildi, Biberona alışmış olacak ki şu an beni tutmadı sıkıntı yaşıyor. Göğüsucum olmasına rağmen beni emmiyor. biberonu verir vermez kapıyor. Ben de çözümü plastik göğüs ucu aparata alarak buldum. Onu takınca emiyor. Sütüm olmasına rağmen, Mememi çekmekte birtık sıkıntı yaşadığı için, Kilo vermemesi gerekiyor, O yüzden sütümü sağıp biberonla veriyorum artı olarak mama takviyesi. yoğun bakım hemşiresi Philips Avent Emziğini önermişti. İki çeşit aldım birisi prematüre bebekler için olanı Diğeri de yenidoğan. Çene kasları kuvvetlenmesi için verebilirsin