sevgiguness Merhaba sevgili anneler “Laringomalazi” çocuğunda bu sağlık problemi olan oldu mı cerrahi işlem geçirdimi yada süreçler nasıl ilerledi beslenmesi vs başından geçen var ise bilgi almak isterim
Nurgungorr sevgiguness merhaba bize de bu teşhis kondu ve biz de ng sondası ile besleniyoruz sizin süreç nasıl ilerledi yardımcı olur musunuz suan 2 aylık bebeğim
miranaras1 Kızım geçirdi 2 buçuk yaşında tamamen geçti cerrahi işlem yaptırmadım doktorlarda kendiliğinden geçer dedi
sevgiguness miranaras1 merhaba beslenmesi nasıldı doğduğu andan itibaren biz sonda işe besleniyoruz hala devam ediyor
sevgiguness lokumtos merhaba beslenmesi nasıldı doğduğu andan itibaren biz sonda işe besleniyoruz hala devam ediyor
sevgiguness Papatya-eylul88 merhaba beslenmesi nasıldı doğduğu andan itibaren biz sonda işe besleniyoruz hala devam ediyor
miranaras1 sevgiguness güzeldi yemesi içmessi ama gelişimi geride kalmıştı baya bi özel mamayla toparladık şimdi 5 yaşında yaşıtları gibi
lokumtos sevgiguness bizim yerken daha yavaş yiyordu sadece sorun olmuyordu inşallah çok hızlı geçer her ay bir az daha azalıyor sondayı bırakırsınız inşallah🩷
Papatya-eylul88 sevgiguness evet dogdugu andan itibren ama beslenme icin bsiey yapmadik biz normal emdi,normal biberonla mama içti.ek gidada normal bir sekilde yedi.hayatimizi etkilemiyordu sadece inanilmaz hirliyordu sabahtan aksama kadar
sevgiguness Dikkat etmemiz gerekene yada yapmamamız gereken birşeyler var mı süreç nasıl ilerledi lütfen detay verebilir misiniz 🙏
sevgiguness Papatya-eylul88 merhabalar teşekkür ederim bizim beslenmede de sıkıntı yaşıyoruz og den çıkamadık çok bogazına kaçıyor biberon la çok tıkanıyoruz siz hangi biberonu aldınız tıkanmaları vs olmadı mı
Papatya-eylul88 sevgiguness bizim hiç bir sorunumuz olmadı.lansinoh biberonu kullaniyordum ama özel olarak onu almadım yani.hamileyken almiştim hatta.bizim beslenme ile ilgili bi sorun olmadi hiç bir zman cok sukur.sadce aşırı şiddetli hiritli vardı ama bunun bi zararı yoktu hiç bir açıdan.sadce hırliyordu