Deletedmom_128 Oğlum 3 aylık . Sürekli beline kadar kaka oluyor tüm kıyafetleri . Sleepy denedim molfıx pure&soft denedim sürekli kaka oluyor her yer. Başka hangi bezi denemeliyim.
mavili_kelebek Deletedmom_128 aslında molfix taşırma yapmaz kolay kolay çok küçük mü acaba beziniz ayına göre biraz arka kısmı daha çok yukarıdan bağlayınca sorun yaşamıyordum. 15 aylığız hala molfix kullanıyorum. Pek bir sorun yaşamadık açıkçası
ysm53 Deletedmom_128 sleppyde aynı problemi yaşadım kalıpları zaten çok küçük primaya geçtim ben rahat ettim
Deletedmom_128 mavili_kelebek aynen öyle diyor kullananlar molfix taşırmaz diyor . Bende taşırıyor . 3 aylık 7 kilo tam 3 numara bez kullanıyorum 3-9 kilo yazıyor 3 numara da numara doğru dimi benim
Deletedmom_128 mavili_kelebek aynen öyle diyor kullananlar molfix taşırmaz diyor . Bende taşırıyor . 3 aylık 7 kilo tam 3 numara bez kullanıyorum 3-9 kilo yazıyor 3 numara da numara doğru dimi benim
Deletedmom_128 perla_ 3 aylık bebeğim 7 kilo . 3 numara bez kullanıyorum 6-9 kilo yazıyor 3 numara da
mavili_kelebek Deletedmom_128 bana göre molfixde iki bez kanadını birleştirirken ortada kısımda 1-1.5 parmak gibi boşluk kalıyorsa tam oluyor diyebilirim yan kulplar üst üste binmemeli boyut olarak belden
perla_ Deletedmom_128 bizde böyleyiz yeni geçtim 3 numaraya oğlum 8 kilo sadece geçen sızdırdı pure baby kullanıyorum şimdilik