biranne_2134 selosssss senin yine 60 benim 30 çıkıyo bizde 3 buçuk aylığız ben mama kullanıyorum zaten çoğunlukla memeyi tutmuyo mamayı da 90cc içiyo bebekler büyüdükçe memedeki süt onların doyacağı şekil olurmuş sağınca az gelmesi buyüzden sanırım ama ben fırsat buldukça 5 dakka bile olsa meme emmessini sağlıyprum
TwinsAndBeren selosssss sağımla bebeğin emme gücü aynı olmuyor emin olun bebeğiniz daha fazla içiyordur sağım miktarına aldanmayın
sarikavun selosssss bebeginizin aldigi kiloya cikaedigi bez aayiaina bakin bence. Ben oyle yapiyorum doymasa uyumaz, mutlu olmaz, kilo almaz fln fln
SucukluSutlac selosssss bestlak ben de kullandım ama psikolojik bir etkisi mi var bilmiyorum bende işe yaramadı. Çok su içmek ve sürekli emzirmek işe yaramıştı ama bu sefer de bebeğim beni emzik yerine kullanmaya başladı
t159 biranne_2134 ya benim ki çok çok emiyor kusuyor sürekli ben doymuyor fa emiyor diyorum mama veriyorum mama yi mi beğenmedi bilmiom verdiğim gibi üzerinden 5 dakika geçmeden çıkarıyor ne var ne yok sonra yine emmek isyiyor off mama verince rahat etseydim iyiydi zaten becerip biberinu da tutamıyor ben anlamadım bisey hep Bi huzursuz kusma halinde
biranne_2134 t159 bu aylarda sık kusma normalmiş 6 aya kadar sürermiş ama senin bebeğin reflü olabilir doktoruna danış istersen
sjhdje Benim bebeğimde emmek istemiyor mama desen iyuce acikirsa 100anca cisli bez sayısı azaldı iyice napicami şaşırdım valla
aydint Emzirme danışmanlığı almanızı tavsiye ederim,sağımla yorumlama yapmayın derim, 1 poşet süt saklama poşetini dolduramadım hep yarıda yarıdan aşağıda kaldiama 10 aylık kızım hala emiyor
didoece selosssss aktif emzirirken fazla süt çıkmaz ki. Sütünüz niye az olsun ki ney size bunu düşündürdü ki. Bence hiç sağımla ölçmeyin sütünüzü.
didoece selosssss siz bez sayısını takip edip sık emzirin. Emzirme kampı yapın hem sütünüze hem bebeğinize çok yarayacaktır. Yeni doğan gibi gerekirse 2 saatte bir emzirin gündüz bakın hem sütünüz coşacak hem bebeğiniz memeci olacak. Sık sık devamlı uyarı gitsin memeye k süt de bollaşır bezler de ağırlaşır☺️
selosssss didoece teşekkür ederim canım haftaya pazartesi işe başlayacağım bakalım nasıl olacak emzirme kampı derken 2 saate bir emzirme başka yapmam gereken bir şey var mı
didoece selosssss bebişi sürekli memede memeye yakın tut yapabiliyorsan 2 gün odaya kapanıp sürekli emzir ve tenten olun olmuyorsada göğüslerini açık şekilde bebişi sürekli slingle göğsünde tut o orda hep memeyle temas etsin ve emsin. Yoluna giriyor böyle