buseatabay Sağlık ocağı demir ilacı verdi fakat onu kullanmak istemiyorum. Önereceğiniz güzel demir ilacı var mı ? D vitamini ocean kullanıyoruz güzel aynı marka demir kullanan var mı
ss81 buseatabay Aylarca ocean kullandık demiri yükseltmedi doktorumuz bestiron verdi hemen 1 ayda etkisi oldu
kubraa006 buseatabay biz ocean,sidefer,wellcare kullandık hiç yükseltmedi ferrum damla başladık 1 ayda 10 dan 18 e çıkarmış
buseatabay kubraa006 mesela bize direk kan vs almadan kullan dedi bir gün 6 damla diğer gün 7 damla şeklinde kilosuna göre böyle ver dedi. Önce kan mı vermek lazım
busrayunus Sidefer kullandık ilk başta. Çok fazla bulantı ve kusma yapınca bestiron önerdi doktorumuz. Ondan çok memnunum daha kan vermedik ama ne kadar yükseltti bilemiyorum
kubraa006 buseatabay demir bebeklere 4.ayında rutin başlanıyor 12 aylık olduklarında devam edip etmeyeceklerine kan sonucu bakılarak karar veriliyor eğer demir iyiyse bırakıyorsunuz kullanmayı düşükse eğer devam ediliyor
mihrainciannesi buseatabay bestiron kullanıyorum ,C vitaminli bebegimde cok sevdi kusma vs hiçbirsey olmadi suan 4 ay 12 günlügüz
minikem buseatabay Bizim doktorumuz kan değerlerine baktı ve 6 aydan önce başlatmadı herkes 4. Ayda mı başlıyor merak ettim
buseatabay minikem bende 4te değil 5.5ta başladım, 4. Ay rutin olarak depolama olsun diye başlatılıyor genelde bakılmadan