Elisa-07 Kızlar bebeğim 3 aylık Mememi emerken çekip çekip bırakıyor sancı değil ilgi istiyor sanırım sizdeyse böyle bir olay varmı kundaklıyorum artık istemiyor kundak olmadan da uyuyamıyor nasıl alısıcak kuundanksız uyumaya
Gokcensare Elisa-07 Hayır canım 3. Ay atağı kızımda reflü var ondan zannettim doktora gittik başka pozisyon denemem gerektiğini 3.ay atağı olduğunu söyledi ayrıca sağ göğsümden tazyikli süt geliyor ondan dolayıda aşırı huzursuz
Sema6666 Elisa-07 ilk zamnlarda kizm cok yapardi bazen sutum cok az gelrdi hem ondan cekip cekip aglayarak birakirdi snradan denedm doyuyor ama memeyide emmek istiyor bi yandanda brakmak istiyor emzigi agzina verdm snra fazlalik olan sutu geri çıkardı doymustu aslnda
Sultan2106 Gokcensare bnmde tazyikli ne yapıyorsunuz bu durumda bebeğim meme reddi mi yapıyor sutum yazyikli diye mi emmiyor anlamadm ne yapacağımı?
Durunisamm Kızlar benim bebeğimde 27 günlük emerken ağlıyor bırakmak istiyor aynı zamanda emmekte istiyordu ilgi istiyormuş gerçekten iki gündür deniyorum öyle yaptığı zaman onunla konuşmaya başlıyorum susuyor sakinleşiyor
EmirhanAnnesi Durunisamm bende de oluyo aynı durum . ağladığı zaman ıslak mendil poşet gıcırtısına susuyo sonra aliyo memeyi. Poset sesi kesilince yine ağlıyo oyun oynuyo resmen bizimle
Nesli3306 Elisa-07 benimki yapiyo onu niye uyumuyorsun kızım diyorum gece uyumayınca bakıp gülüyor sinirler gevşiyor😁
Gokcensare Sultan2106 Aynen öyle tazyikli geldiği için emmiyordu benim bebeğim bende gece sağıp biberonla veriyordum ama gündüzde tek göğsüm yetmemeye başladı şimdi ayakta emiyor o memeyi ayağa kalkıyorum mecbur kollarımda derman yok artık ama mecbur napalım şekilden şekle giriyorum 😕
Nesli3306 Gokcensare aynen memeyi ayakta tutuyor çoğunlukla oturuyorum bırakıyor ve ağlıyor gece uykusuna da emerken gezerse geçiyor