kbrkn Oğlum 18 aylık çok şükür yememiz içmemiz yerinde. Sosyal bir bebek çok fazla insan görmemesine rağmen. Parklara götürdüğümde çocuklarla kaynaşır. Tanıdık tanımadık herkese byby yapar güler kucağına bile gider🙃 gayet güzel kelimeleride var. Ama kafama takılan bir kaç bişey var. Çoğu zaman dişlerini sıkıp kendine vuruyo mesela karnına kafasına. Bazen kuşaklarına vuruyo iki eliyle avucunu kulağına bastırıyo falan. Bu hareketleri normal mi? Dişleri hep çıktı dişi çıkıyo ondan vuruyo kulaklarına desem o da değil. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Ecem__ kbrkn himmmm sinirli bebek demek..benimde oglum kukrer gibi ses cikariyordu yemin ederim kafayi yedim kac ay surdu hatirlamiyorum kendiliginden birakti gox temasi gulumsemei herseyi varsa korkma bence simdiki bebeler cok asabiiii heyecanlanincada sasiriyordur kendini
kbrkn Şunu eklemek istiyorum. Kızdığımızda falan yapmıyo bu hareketleri. Normal oyun oynarken, arabada biyere giderken, illa biriside olması gerekmiyo tekkende yapıyo ben varkende yapıyo