yagizsmom Kızlar birazdan ilk aşılarını yaptırmaya gidicez öneriniz var mı bana biraz zor geçiyor diyorlar doğru mu
Omeraslan yagizsmom rahat olun her çocuk bir değildir. Oğlum sadece verim aşısında 38 ateşi gördü onun dışında hiç huysuzluk yapmazdı.
yagizsmom organikirmik Omeraslan ateşini felan sürekli takip etmeli miyim? İlk çocuğum bu konularda bilgisizin bu arada bir ilaç felan veriliyor mu ağrı kesici veya ateş düşürüxü tarzında
organikirmik yagizsmom içiniz rahat etsin derseniz bakın tabii ama dakika başı değil :)) ateşi olmazsa vermenize gerek yok ben çok huysuzlanırsa huzursuzlanırsa da veriyordum ağrısı var demek ki diye ama olmadı o aylarda çok fazla şükür
Omeraslan yagizsmom Çok rahat anlarsiniz. Aşıdan bir saat sonra bakın baktınız çıkıyor üzerini inceltin. 38.5 olana kadar ilaç vermeyin çok tedirgin olursanız 38 de verin.
yagizsmom organikirmik çok teşekkürler eğer zaten ateşi felan çıkarsa anlarım heralde ben anlayamazsam diye korkuyorum tek bakıyorum bilinçsizim biraz da sizlere de sormak istedim😊
nazanay yagizsmom emziriyorsanız ağız içi sıcaklığından bile anlarsınız emzirme sırasında. 24 saat boyunca takip edin bence ateşi çıkacak mı diye.
yagizsmom nazanay Omeraslan emzirmiyorum mama içiyor 1 saat geçti şu anda ateşi yok yine de elimin altında bulunsun gece çıkarsa eczane bulamayız diye ilaç alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum sormayı da unuttum bebeklere ne veriliyor ki?
nazanay yagizsmom 3 aylık kızıma aşı sonrası ateş veya huzursuzluk olursa diye mor Calpol’den yarım ölçek demişti doktorumuz.