sadbut emzirme danışmanı bulun. Ben cagirdım geldi. Zorla memeyi verdi aglata aglata tutturdu emzirme yastiginin ustune koyduk atleti cikardim bi yandqn da kaşık biberona mama yaptik agladiginda mama verip sakinleştirdi sakinleyince memeye geldi surekli boyle devam etti tuttu memeyi emdi. Ebe gidince gece cok agladi 3 saat. bana sakin biberon verme dedi ama ben o aglayinca 3 saat susmadan annem bagirdi verdim biberonu. Sonra sıkıntı yoktu emiyordu kaşıkla mama da besledim döke saça 5.beslemede kaşığa alışacak dedi emmesi guzel gidiyordu dün kalça ultrasonuma gidecektik geciktik diyr biberonla besledim bir de misafir gelmisyi onun yanında emzirdim artik nazar da mi oldu naptiysa dünden beri bıraktı kafa eserse emiyor sakinleştirirsem tekrsr tutuyor sinirli bi bebek agliyor sürekli. Az aglatacagiz ama memeyi tutacak illaki kasik biberonla verin los bi odada sessiz ortamda emzirmeyi deneyin emzirirken beyaz gürültü açın sersemleyince verin vs ama uzman destegi iyi oluyor simdi kaşık biberona geri dondum aglasa da veriyorum zaten ac kalmaz dedi ebe ac kalirsa da memeyi tutacak