birmommy Kızlar bebeğim 2 ay 23günlükken sünnet oldu bugün 3. Günümüz ve tamamen iyileşti 😍 Başta tereddüt ettim ama iyi ki yaptırmışım bir kere bile ağlamadı farklı bir durum yoksa 3 aydan önce yapılmalı bence 😍🩷
[silindi] birmommy geçmiş olsun Allah diplomalarını da göstersin inşallah 🙏🏼 bence de 3 aylıktan önce yapılmalı sünnet gerekliyse
bebeklihomee birmommy ay çok geçmiş olsun bugün oğlumun sünneti var 3 ay 10 günlük inşallah bizde güzel atlatırız
Minmini birmommy evet kesinlikle katılıyorum biz de 2,5 aylıkken yaptırmıştık, şükürler olsun kolayca bitti gitti, geçmiş olsun size de maşallah🧿💐
birmommy [silindi] çok teşekkür ederim inşallah 😍 Benim bebeğimde anne karnındayken böbreğinde hafif genişlik vardı doğduktan sonra geçmişti ama araştırdığım zamanlarda sünnet olunca tamamen geçiyor yazıyordu biraz da o yüzden erken yaptırmak istedim iyi ki yaptırmışım 😍
birmommy bebeklihomee çok teşekkür ederim 🩷inşallah çok güzel geçer 🩷🩷 cidden hemencik toparlanıyorlar dönmeyi öğrenmeden yapılması iyi oluyor
birmommy bebeklihomee bu arada bir numara büyük bez kullandım ve ilk iki gün bardak da koydum hem kaka bulaşmadı hem de pipisi beze değmedi çok rahat oldu 🩷
birmommy Minmini çok teşekkür ederim başta içim içimi yedi ama şuan iyi ki yaptırmışım 6 aydan sonra da lokal anestezi ile yapılmıyormuş iyi ki yaptırmışız bitti gitti 😍 Sağlıkla büyüsünler inşallah 🩷
bebeklihomee birmommy evet sünnet oldu oğlum şuan uyuyor ağrı kesici verdim. Biraz ağladı az önce sanırım ilk çişini yaptı. Karton bardak büyük bez doktorumuz yaptı. Birde kantaron yağı sürebilirsin dedi