sena68 Bebeğime ek gıda başladık.Tadim + irmik yulaf unu karışımlar yaptım kakasi mukuslu jöle gibi popo kenarında beyaz pütürler var gaz çıkışı biraz farklılaştı kilo alımı yok 100 gr vermiş bile 2 haftada ne yapayım hanımlar doktora gidicez de alerjiyle uyumlu mu yazdıklarım kilo konusu kafamı karıştırdı
organikirmik sena68 tadımı tek başına yaptırsaydınız daha iyiydi tadım yaptırdığınız şeyden de olabilir irmik vs de olabilir evet alerji gibi duruyor
sena68 organikirmik kan tahlili ile glüten veya yumurta yoğurt alerjisi oldugu belli olur mu bilginiz var mı acaba
organikirmik sena68 birkaç arkadaşımın doktoru bu aylarda belli olmaz deyip yapmadılar test ama burda konuştuğum bi üye bu anlayış eskide kaldı test yapılması gerekir demişti. Bilemiyorum doktordan doktora değişiyor yine muhtemelen. Verdiğiniz şeyleri bi süre kesseniz öyle izleseniz önce?
kirmizibalikbeachte sena68 kan tahlilinde yumurta akı, süt, buğday ve gıda karışımına bakılıyor. Test yaptırabilirsin. 5 buçuk aylıkken kan testi 6 aylıkken deri testi yaptırdık. Sadece küçük oldukları için testler doğru sonuç vermeyebiliyor.
kuzeyyy07 sena68 bizim mukuslu ve daha sonrasında kanlı kakaya döndü. 3aylıkken.ama ne deri testinde nede kan tahlilinde alerji çıkmadı. Besinleri tek tek kestim ben doktor önerisiyle . Yumurta alerjisi olduğunu o şekilde bulduk. Ek gıdaya geçmeden alerjisini bulmuş olduk.
sena68 Çoğunlukla irmik ve yulaf unlu tarifler yaptım onlara ara vereyim tek tadıma düşeyim.Tamamdir teşekkür ederim
kirmizibalikbeachte sena68 bizim 20 günlükken başladı canım. Emziriyor musun? Belki hafiftir alerjisi farketmemişsindir emzirirken. Şimdi direkt besin olarak aldığı için tam tepki vermiştir.