Gmzce Arkadaşlar 3aylık olcak bebegim ılk ıkı ay 1er kılo aldı sımdı sanırım 500gr almıs ıyımı sızce sızınkıler bu ay kaç kg almıştı acaba
lorin6504 Gmzce her ay ortalama 500 ile 1 kilo kadar almaları normal kabul ediliyor demişti doktor benimkinde her ay 700 800 gr şeklimde aldı 3 aylık
nazanay Gmzce ya benimki de 3 aylık, 300 gr aldı bu ay :/ Bugün tekrar kontrolü var, bakalım bu düşüş devam ediyorsa mama diyecek sanırım ki devam ediyor benim evdeki tartıma göre. Ama 500 normal diye biliyorum.
munuunal Gmzce yani her ay 1 kilo alsa iyi olur dedi. İlk ay sütüm yetiyor sandım mamayı az verdim 400 gram aldı. 2. Ay mamayı düzenli verdim 1 kilo aldı . 3. Ay iştahı azaldı yine 400 gram aldı. 3540 gram doğdu şu an 5600
lorin6504 3.5 kilo doğdu şuan 6 kilo ama her çoçuğun gelişimi farklıdır bu ize yada bir başkasına bakarak yorumlamayın
Gmzce lorin6504 bende rota yaptırcam ama nasıl dırek çocuk doktoruna aşı dıye randevu mu almamız gerekıyor sağlık ocağına yapmıyoruz dedı
lorin6504 Gmzce ama bir arkadaşımın sağlık ocağı yaptırmadı çoçuk doktoruda özel aşı yapmıyoruz demişti