bdryyldzcskn Kızlar merhaba buraya katılalı henüz 1 gün oldu☺️ bir sorum olucak size normal doğum yaptıktan sonra idrar kaçırma gibi sorununuz oldumu,?
Ikrazumra19 bdryyldzcskn ben sezeryan oldum ama normal yapanlarda idrar kacirma oluyormus ama 2-3 aya duzelende varmis duzelmeyende sanirim doktor onun icin egzersiz oneriyor
Buh4160 bdryyldzcskn ilk zamnlar oldu ama kırkıma kadar zamanla azaldı ve kırktan sonra bıttı geçıcı bişey ama geçmezse kırkına kadar kırk kontrolunde kadın doğumcuna soyle canım bunu
NaimeYilmaz bdryyldzcskn Merhaba, Konuyla alakalı yayınlanmış bloğumuz bulunmaktadır. Buradan da inceleme yapabilirsiniz. 🥰 https://blog.mutlubebekleriz.com/dogum-sonrasi-idrar-kacirma-sorunu/
Kersar Benim olmuştu 2 ay kadar sürdü korkuyordum hep böyle devam edecek diye ama azalarak bitti. Ben hiç yapmadım ama Kegel egzersizi yapmak faydalıymış.
[silindi] bdryyldzcskn ben tutamıyodum farketmeden bi bakıyodum kaçırmışım 🙊☺️ 6 ay olucak düzeldi çok şükür 😂
Ummus-kaan bdryyldzcskn ah olmaz mı 2. Doğumu yaptım ilkinde hemen toparladım ama 2. De 6 aya yakın sürdü artık ağlıyordum niye böyle diye sonra sonra düzeldi şükür kendiliğinden
Sevdasoylu bdryyldzcskn evet oldu hemde baya baya üstüme işiyordum😂😂😂 1,5 yıl oldu doğum yapalı hala tam olarak geçmedi.