Minnak_mavis Kızlar selam.kızım 6 yaşında, kafasını kaşıyordu bi bakayım dedim.hemen ilaç aldım tarakla taradığımda bir sürü bit düştü 😔😔 bebeğim 10 günlük, ne yapsam çaresizim var mı bir fikriniz en çabuk nasıl geçer bu bit 😢🙏🏻
sebax45 Minnak_mavis şampuanı bir kere kullanmayın 3-4 gün sonra bir kere daha kullanıp tarayın. Birde lavanta yağını çok öneriyorlardı. Arkadaşım lisede yurtta kalıyormuş. Herkes bitlendi bir tek bana bulaşmadı çünkü hep lavanta yağı kullanıyordum tokalarıma sürüyordum diyordu.
keremmasyaa2702 Minnak_mavis benim kızımda 3 yaşında 3 tane bit buldum bugün kafasında bit şampuanı da yoktu o an sirkeli su sürdüm kafasina internette elma sirkesi çok iyiymiş sirke için özellikle
Tubanurrr Minnak_mavis geçen iki sene önce ben kızımı küt kestirdim saçlarını şampuan la yıkayıp taradım kendi sacimida kestirdim kısalttım aynı şekilde duzlestirici ile hergun saclarimi duzlestirdim on gün boyunca
suhedaaaaa Minnak_mavis Lavanta yağı pamuğa damlatıp yastığının içine koyun. Mayonezle saçlarına maske yapın poşet bağlayın bekletin. Umarım geçer küçük bebeğinizde varmış.
sebax45 Tubanurrr bebek ve çocuklarda kullanımı nasıldır bilemiyorum. Ağır ilaçlar bunlar bildiğim kadarıyla eczacıya danışmak lazım 🥲
Tubanurrr keremmasyaa2702 yani aynı zamanda şampuan ve tarama da yaptım o niyetle kullandım ama bilmiyorum
Mtzzeynep Minnak_mavis merhaba kızınızın bitlerini temizlediniz mi benim de 6 yaşındaki kızımın saçında sirke varmış temizlemesem hemen bite döner dediler. Geçtiyse neyle geçirdiniz.?
Minnak_mavis Mtzzeynep merhaba bi hafta olmuş kusura bakmayın yeni girdim uygulamaya umarım geçmiştir🙏🏻Bitex ve paranit spreyleri kullandım bir de bol bol bit tarağı ile taradım saçlarını