prenses_annesiiii Kızlar Karadeniz’e gitmeyi çok istiyorum en büyük hayalim diyebilirim antepliyiz Karadeniz’e giden turlar var bütçemiz 2 gecelige yetiyor zaten 10 saat yolda gecicek sizce 2 gece için deyermi deymezmi çok kararsizim siz olsanız napardiniz
uykusuzanne__ prenses_annesiiii değer bence gidin görün bende çok istiyorum gitmek rabbim banada nasip etsin inşallah 🌼🤲🏻
Karmom prenses_annesiiii 2 gece için deyermi deymezmi 2 gece için ‘değmez’ çünkü çoğunluğu yolda geçecek. Karadenizli olarak söylüyorum, sadece önemli yerleri gezmek için bile en az 5 gün ayrılmalı Karadenize.
minikurabiyeninannesi prenses_annesiiii biz geçen sene gitmiştik otel değil de günü birlik ev kiralamıştık daha uyguna gelmişti eğer bütçeniz kısıtlıysa bu şekilde araştırabilirsiniz. Bu arada biz de 2-3 gün gezebildik gayet yeterli geldi. Rize Trabzon gezdik öyle yol üstünde de geçtiğimiz yerlere uğradık bitti.
tazecikanaaa Karmom bizde eşimle önümüzdeki ay gelicez Karadeniz’e Artvin de nerde konaklayabiliriz tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
fatma_kuzey prenses_annesiiii eşim Karadenizliler canım normalde Samsun’da ailesi fakat Trabzonlular orda fındık bahçeleri evleri falan var yayla gibi bir köy ben eşim sayesinde çoğu yerini gördüm diyebilirim Karadeniz’in hatta yarın Samsun’a doğru yola çıkıcaz ordan eşimin ailesi ile Trabzon’a gidicez yaklaşık 3 haftalık çookk güzel mutlaka gidip görmelisin havası çookk başka bende İzmirliyim İzmir’de yaşıyoruz