Asliiiiiiiiii Bir şey soracağım servis klimanızı kurduğunda elektrik bağlantısını yapıp mı gider yoksa elektrikçi çağırmanızı mı önerir?
dayes Asliiiiiiiiii galiba kurmuyorlar annemler ikinciye elektrikçi çağırdı sigorta vs takılıyormuş sanırım
anneann Asliiiiiiiiii elektrikçi cagiriyorsunuz ama bir miktar para teklif edebilirsiniz kabul ederler belki kurulum için elektrikçi ile uğraşmak istemiyorsankz
Betulmeyra Asliiiiiiiiii geçen ay vestelden klima aldık kurdular sonrada elektrikçi çagırın dediler zaten en başta yetkili servis gelmeden söylemişlwrdi
anneann Asliiiiiiiiii eşiniz biraz elektrik işinden anliyorsa kendinjz yaparsınız tek sigortayi bağlamanız gerekiyor o kadar
Asliiiiiiiiii anneann babam elektrikçi görüntülü de tarif etti bize hallettik uzak şehirlerde olduğumuz için ☺
Hry-ayhn26 1.5 ay önce klim aldık Arçelik Altus servis geldi ister elektrikçi çağırın isterseniz ücret karşılığında yapalım dediler yaptırdık
Asliiiiiiiiii canimsin hallettik kuzum babamda elektrikçi uzak şehirdr olunca görüntülü de anlattı ona göre buattan çektik kablo teşekkür ederim bu arada ☺
derinmoms23 Asliiiiiiiiii elektirikçi çağırıyorsunuz. Zaten servis çağırcağınız zaman çağri merkezi bunu size söylüyor.
Asliiiiiiiiii derinmoms23 çağrı merkezi bana bir şey söylemedi ben buradan bilgi edindim normalde bağlıyorlarmış ama yasakmış artık
elisa2705 Asliiiiiiiiii Eşim elektrikçi 😬 full klima bağlamada şu ara çünkü servis sadece kurulum yapar gider gerisi elektrikçinin işidir
Nzck Asliiiiiiiiii bize gelen servis elektrik bağlantısını da yapmıştı ama sigortanın olduğu yere denk geldiği için Allah razı olsun. Para karşılığında teklif etmeyi de düşünebilirsiniz.