ebruli17_ Kızlar iyi akşamlar bugün kızımın rutin kontrolleri vardı göze götürdük 2 gözünde de 2 numara astigmat var dedi 2 yaşında tekrar gelin dedi başına gelen varmı genelde genetik oluyormuş geçip geçmeyeceğini zaman gösterir dedi doktor
birkizbirerkekannesii ebruli17_ doğduğundan beri astigmatı var oğlumun 6 ayda bir kontrole gidiyoruz 3 buçuk yaşında şuan
_YanakReisinAnnesii ebruli17_ 1 yaşından beri takipliyiz sürekli düşüp çıkıyor. Bazen 0.50 ye kadar düşüyor bazen 1.75 e kadar çıkıyor. Şuan 4 yaşında kontrol zamanı geçti gidemedik ama tekrar götürcem. Doktoru bebeklik çağında sık görüldüğünü korkulacak birşey olmadığını ama yükselme olasılığına karşı da belirli aralıklarla kontrol altında tutması gerektiğini söylüyor.
Sermec27 tbys bence alakası yok oğluma 2 kez o damla damlatıldı hiç bir sorun yaşamadı doktor sadece yan etki ateş olabilir demişti o bile olmadı göz derecesi çok yüksek gözlük kullanıyor şu an oğlum
_YanakReisinAnnesii tbys ilk defa duyuyorum böyle birşeyi 4 yıldır düzenli aralıklarla gidip geliyoruz. Siz nerden duydunuz merak ettim? Çünkü bu denli ağır sonucu olabilecek birşeyi doktorların bilerek yapıyor oluşunu zannetmiyorum da.
Elifin-annesi Sermec27 merhaba kaç derece gözlük kullanıyor tanısı ne? Benim oğlumda hipermetropi var 4.5 5 astigmat 0.75 1.50 var zamanla atlatır mi acaba
Sermec27 Elifin-annesi hipermetrop ve astigmat var 8.75 ve 7.50 göz derecesi 6 numara gözlük kullanıyor