Bernur Moralim çok bozuldu sütüm çok az mamaya alerjisi çıktı doktorun. Verdiği mamayıda beğenmiyorlarmış napıcam kızlar ben çok kötüyüm 😥
Deletedmom277 Bernur Belki bebeğiniz içer içmeden neden üzülmeye başladınız ki. Belki tadını sevecektir , sevmediyse vanilya şurubu ve ya pekmez koyun diyor doktorlar
Ozge_AyazEfee Bernur beğenmiyorlar mış? Deneyin önce bakalım, her bebek bir mi? İlk başta oğlum da sevmedi, Bi kaç damla pekmez koydum içti, iki gün sonra sade denedim ve sade içti. Siz de deneyin lütfen.
2prensesannesii Bernur benim kizimda begenmedi. Nasil begensin tadina baktim kusmaya gittim açlıktan ölse icemez kimse. Küflü ekmegi toz haline getirip iciyorsun sanki
1100210182 Bernur yani inşallah sever ama gerçekten berbat bir kokusu var 8 aylık normalde 150-180 cc içmes gerekirken 90 cc zor içiriyorum bu arada vanilya şurubu eklemeni tavsiye etmiyorum sonuçta işlenmiş ve katkı maddesi olan bir ürün doğal pekmez kullanıyorum sanada pekmez kullanmanı tavsiye ederim
Ozge_AyazEfee Bernur aşk olsun o nasıl söz 😔 elbetteki sıkıntı olmuyor. Mesela neocate kategorisinde en besleyici olan mama. Haa diğer mamalar kadar kilo aldırmıyor ama gelişimlerinde hiç bir sıkıntı olmuyor tabi ki. Yeter ki diyete dikkat edelim.
SinanzehraNeva Bernur sütü arttırıcı şeyler yapın biz 7 aylık olduk asla ek gıda almıyo ama sütümü arttırmak için takla atmadığım kaldı haliyle oda yetiyo diye çok zorlamıyorum kendi istedikçe yesin diyorum . Sizde sütünüz arttırmaya bakın ben promalt keşfettim onu içiyorum faydasını da fazlasıyla görüyorum