Sibel4264 Kullanan var mı kızlar bebekler içim vicks diye gecıyor öksürüğünü kesip nefesini rahatlatıyor mu acaba
Ozge_AyazEfee Sibel4264 vücuduna sürmemek kaydıyla kullanabilirsiniz fakat bebeğiniz kaç aylık? Ben oğlumun uyduğu odada uzak bir köşesine hafif kaynayan suyun içine çay kaşığının ucu ile viks babyrub koyduğumda iyi uyumuştu.
Sibel4264 Ozge_AyazEfee 10bucuk aylık sürdüm vucuduna inşallah bişey olmaz ya sonra dan okudum sizin mesajı
mmervepanavur Üzerindedir yazıyor bebeğin göğsüne uygulayın diye ben kullanıyorum 6. Aydan beri çok yararı var
Arenn Bende düşündüm de geçenlerde bit yazı okudum bebek öldü diye allah korusun normal viks mi sürdüler acaba o bebeğe nefessiz kalmış😔
Usya34 Arenn O bebeğe annesi vicks vaporub sürmüş. Yani yetişkinler için olanından.Okumuştum o haberi ben de.
eylulb Sibel4264 babybalm nemlendirici yanlış vermiş ama umarım işe yarar kuzum. Babyrub kullandım ben 🤗
Sibel4264 Zeliha66 iki taraflı sürdüm ama eczacı zaten yanlış olanı vermiş bize vicks baby balm vermiş
Eymenaysegul Arkadaşlar Mustela göğüs balsamı var onu kullanın yeni doğduğu andan itibaren kullanılabilir ürünün içeriği temiz ben tüm ürünlerini kullanıyorum .
Sibel4264 Zeliha66 bende siz diyince baktım habere buyuk ler için olan dan ateşli iken burnuna falan sürmüş ondan olmus o canım