yavruaslanlar sınıfa geçti kızım nasıl bişi alsam sandelyesi nasıl alsam sizin memnun oldugunuz modelleri atar mısınız? odası bu kızımın ya da şu aynalı olan dolapta yapamaz mı sadece sandelye alsam sizce beynim durdu? el atın lütfen kızçelerim
simseklivekalpli yavruaslanlar onda yapamaz ya normal çalışma masası alın yani çekmeceli olanlar falan var. Bize de lazm mutfaktaki masada yapıyoruz ödevleri
dayes yavruaslanlar çekmecelerden yanaşamaz maalesef olmaz o yüzden o. Ya da çekmeceleri çıkarıp aynayı falan söküp elden geçirmek lazım masa formatında olması için.
Canyavrum yavruaslanlar ıkea da çocuk çalışma masalarına bakın isterseniz.yüksekliği ayarlanabilir olanlar var mesela.
Alya-Sena yavruaslanlar a 101 e filan geliyor uygun fiyatlı oralara bakın isterseniz kitap defteri olacak onlara yer lazım aynalı olan olmaz yani
Alya-Sena yavruaslanlar ya nolcak içinde kılavuzu oluyor olmadı letgodan al temiz güzel ben kızıma 5 sene önce ordan aldım bu yıl liseye geçti cocyk ca masaymıs diye attık
Kitsu Aynalı dolapta olmaz çalışamaz. Seçenekleri kızınıza gosterin bence odası çok güzelmiş kendi seçsin
yavruaslanlar Kitsu cnm kızım herşeyi begenıyor ben arıyorum uzun arkası istemiyorum kolay sağlam sallanmasın istiyorum hep sunta onlar iyi olur mu ki
Mariposa yavruaslanlar odasi baya genis, guzel bi calisma masasi sandalyesi alabilirsiniz. Aynali konsolda olmaz bence.