nonema Bebeğim öbür gün 2 aylık olacak. Doğumdan sonra 74 kg idim bugün arkadaşıma gitmiştim tartı vardı ölçündüm 72 kg cıktım. Hiç kilo verememişim ben kendimi vermiş olarak görüyordum çok üzüldümmm. Bu normal mi yoksa bu kilo kalır mı 😥😥😥😥
girlandboyandmumy_ nonema bebeğim 3 ay 10 günlük ve benim 30 kilo fazlam var bende veremedim inşallah kalmaz bu halimi hiç beğenmiyorum inşallah verebiliriz
MnkKrtl nonema daha çok yenisin zamanla gider akışına bırak kg bu alınırda verilirde sen ye iç süt yap bebişine düşünme kiloyu
higit21 Daha çok yenisin sana tavsiyem yemek ye çocuğa süt olsun ama ekmek yeme tatlida yeme gece çok acikirsan meyve ye
myybabyy Bebeğim 5 aylık oldu daha bişey veremedim. Üstelik 20 kilo fazlam var psikolojim pert. Diyetisyene başladım
nonema myybabyy kendi normalime göre benimde şuan 20 kilo fazlam var 😞 ilk aylarda verilmezse sonra kalıyor diyor herkes çok korkuyorum
myybabyy nonema yok kalmıyor. İlk gebelipimdefe 20 kilo almıştım. Diyetle sporla verdim. Yine vericem biliyorum ams benden öyle kendi kendine emzirmeyle falan gitmiyor. Bir fiil üstüne düşmem lazım
girlandboyandmumy_ nonema bende çok korkuyorum Dr mfk nın fiit2 paketini aldım oğlum okula başladığında yürüyüş ile destekleyeceğim birde hamur işini hayatımdan çıkaracağım kilo veren çok var deneyeceğim bunuda
kutka Emzirirken biraz dikkat edince gidiyor ama ekmek pilav makarna çok az olmalı hayatınızda bide protein ağırlıklı beslenmek lazım 1 hafta biraz bi dikkat ettim 1.5 kg gitmiş