m3472 Kızlar bir hafta oldu doğum yapalı ev çok sıcak 35,36 derece değişiyor. Ne giydirsem bilemiyorum sadece çıtçıtlı badi ile gezdiriyorum nem oranı da yüksek evin çıt çıt bile olsa yine sırtı su içinde kalıyor siz neler yapıyorsunuz
tospikannesi_ m3472 askılı zıbın yeter terini çeksin diye hiç giydirmeseniz teri üstünde soğur. Bizim evlerde sıcak 34 derece kızım büyüdü tabi 33 aylık şişme havuzdan çıkmıyor🤣🤣
xfttmnurr m3472 ben çıtçıtlı ile uyutuyorum ağız öendıllerınden fazla almıştım bıazını ayırdım onları sırtına koyuyorum terleyınce mendılı degıstırıyorum
cokbilmismom m3472 askılı zıbın yeter. Terledikçe sık sık değişin bir şey olmaz. Vantilator veya klima varsa ona vurmayacak şekilde çalıştırın mutlaka
fatmakstk Hep zıbın ya da atlet her gün rutin olarak duş alıyor rahatlıyor birde klima değilde vantilatör ile destekliyorum
Mammamiaa_ m3472 klima alın bence bütçeniz varsa. Vantilatör çarpar. Bizim bugün tek bir saat klima kapanmıştır sıcak 😩
tonymontana m3472 disarda sadece zibin giydiriyorum o kadar elbisemiz cicilerimiz var sicaktan giyilmiyor giyilmeyi gec nefes alinmiyor ama evde klima acik ince tulum giydiriyorum
tibektass m3472 bizim evde ayni doktorumuz tek bez ile yatir dedi ama cok zayif dogdugu icin elime alamiyorum henuz o yuzden zibin giydiriyorum biraz daha icim rahat ediyor kucaklarken
Mammamiaa_ m3472 hayırlı olsun biz mersindeyiz klima hiç kapanmıyor.Allah mekanını cennet eylesin icat edenin😊🤲🏻
melisamoms m3472 valla bişey giymemeli bence bu sıcakta mecbur sadece bez. Akşamları çok ince delikli bir zıbın giydiririm cereyan yaptığı için ev