mystery00 Bu karıncalar nasıl yok olucak ya temizliyorum ediyorum sirkeyle falan yok bi saat sonra yine basmış balkondaydılar şimdi eve de girmişler hep öldürmekte istemiyorum ama mecbur kalıyorum kızım 1 yaşında tutup alıp ağzına atıyo balkonum pis falan değil bu arada her gün çamaşır suyuyla fırçayla yıkarım. Tamemen yok eden çözümleriniz neler
dayes mystery00 neler neler denedim olmamıştı en son annem bir ilaç verdi ama baya kuvvetli bir şeydi çıktıları yerlere bir damla sıktım sadece kesildi çok şükür. Bahçeli evdi ay deliriyordum
zenginoldum mystery00 sana yuzde yUz garantili hemde karinca öldurmeyen ama dakikasinda karinca kaçiran bi sey dicem. KARINCA TEBEŞIRI. Milyoncularda bulursun. Bulamazsan interntten al , çek çizgiyi .bak keyfine.
nunumm mystery00 trensyola yaz ben ordan aldım filit karınca granülü ama çok dikkatli kullan bebeğin ağzına falan almasın döktüğün yerin kapısını kapat 1 2 gün sürekli dök karıncaları öldürme yiyip yuvasına taşıyacaklar nerden geliyorlar sa böylelşkle kurtulacaksın hepsinden
dayes mystery00 ya annem çalıştığı yerden getirmişti markası yazmıyordu o yüzden, dediğim gibi baya etkili bir şeydi son çare onu kullandım endüstriyel bir şey galiba bir damlası yetti. Yine sorayım belki hatırlar
nunumm zenginoldum bu tebeşirler geçici çözüm maalesef ölmeden kurtulmuyorsun tebeşirli kullanmadığın zamanlar yine geliyorlar
zenginoldum Kizlar ilac cozum degil. Hadi cozum diyelim, karinca öldurmek cok gunah. Hatta süpürmek bile gunah. Dedigim şeyi alın , size garanti ve kesin temiz cozum.
nunumm mystery00 benim söylediğim ilaç maalesef öldürüyor . Ama başka türlü kurtulamadım hemde dışardan geliyordu pvc den geçiyorlardı hiçbirelşlkde kurtulmak mümkün değildi en son bu ilaçla kurtuldum 2 günde
ravzarozerin mystery00 4 yıldır aynı sorunum var neler neler denedim geçmedi evim temizdir ama nerden çıkıyorlar bilmiyorum kafayı yedim artık ısırmaya başladılar ya bide dün 3 tanesi ısırdı beni